We hebben weer een zilveraandeel!

Het valt niet mee om een goedkoop aandeel van een zilverproducent te vinden. De enige keer dat dit ons lukte was in maart 2010. Maar dat aandeel hebben we niet meer in portefeuille. Het was door de forse koersstijging zodanig duur geworden, dat we vorige maand besloten om onze 295% winst veilig te stellen.

Door de correctie van de zilverprijs zijn ook de koersen van zilveraandelen fors gecorrigeerd. En dat is precies waarop wij hebben gewacht! Zowat alle zilveraandelen zijn echter ook na deze correctie nog zodanig duur dat ze niet voldoen aan onze selectiecriteria. Maar gelukkig hebben we er één gevonden die aan ALLE selectiecriteria voldoet. Donderdag verscheen een splinternieuw “Super Rendement Rapport“, met daarin dus onder meer een prachtig zilveraandeel.

In deze nieuwsbrief heeft u al vaker kunnen lezen waarom wij voor de komende jaren een enorme stijging van de zilverprijs verwachten. Een efficiënt opererende zilverproducent profiteert dubbel zo hard van een fors stijgende zilverprijs. Want zijn kosten blijven nagenoeg gelijk, terwijl zijn omzet fors stijgt. Iets waar iedere ondernemer van droomt. De directie heeft zelf aangegeven dat de productie de komende jaren met gemiddeld 25% per jaar zal stijgen. Maar hoe hoog gaat de zilverprijs de komende jaren stijgen? Naar $100? Of naar de $160 die wij verwachten? En hoeveel gaan beleggers voor een zilveraandeel betalen zodra de hype straks uitbreekt? 20, 30, 40 of zelfs 50 keer de jaarwinst? Ga daar maar eens een realistisch koerspotentieel op berekenen. We kunnen er écht geen getal op plakken. We stellen alleen vast dat het koerspotentieel ENORM is. Bestelt u snel het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”.