Webshop (Lodewijk Hof)

Webshops zijn volgens velen de oorzaak dat hele sectoren wegvallen. Oké, het internet heeft een hoop verandert. Vroeger moest je een vliegticket bij een reisbureau kopen. Nu mag je dat doen, of je haalt hem direct bij de airliner.

Tegelijk is het onderwijs systeem gebaseerd op de goede ouwe tijd. In de goede ouwe tijd had werd je onderwezen voor een van de volgende banen:
– Boerenknecht,
– Soldaat,
– Ambtenaar (hele kleine minderheid),

Nu is er een hoop verandert. Immers was de zelfstandige boer ooit de rijke man. De persoon die het land bezat was het rijkste. Toen kwamen er fabrieken. De industriële revolutie. Deze industriële revolutie zorgde ervoor dat de eigenaar van de fabriek het grote geld verdiende en de rijkste persoon was. De boeren hadden hier geen moeite mee: die konden hun producten verkopen aan andere mensen. Ze konden dankzij de industriële revolutie meer verbouwen. Geleidelijk aan kwamen er meer ambtenaren. Die waren niet rijk, werden het niet. Het waren mensen die steeds meer regels maakten. Regels die ze zelf konden gaan handhaven zodat ze ook steeds meer werk kregen en daarmee baanzekerheid.

Toen kwamen de jaren 80 van de vorige eeuw. Een decennium waarin de informatie economie zich snel begon te ontwikkelen. Een economie waarbij je niet langer meer alles hoeft te kunnen. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Je kan dingen uitbesteden. Vroeger moest je een rekening per post sturen. Nu stuur je die gewoon per email, nu besteed je de boekhouding gewoon uit (zoals ik heb gedaan).

Webshops zijn druk bezig vele markten open te breken. Google is opgezet door studenten, met de behoefte om gewoon snel en goed dingen te kunnen vinden. We zullen Google voor het gemak maar een geslaagde start up noemen. Maar wat is de volgende?

Dit is het mooie van de huidige tijd. Dit kunnen we allemaal zijn. Wat we daarvoor moeten doen is iets heel simpels. Gewoon een webshop beginnen. Een webshop welke iets gaat verkopen, of de producten van anderen gaat verkopen. Of gewoon de producten verkopen die u, als uw hobby, maakt. Gewoon om extra geld te verdienen of om uw hobby te financieren.

In het begin van de internet tijd moest je kunnen programmeren. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Er zijn tal van geschikte programma’s om mee te werken. Er zijn ook mogelijkheden om simpelweg met een simpele website te beginnen, eentje die u geleidelijk aan kunt uitbreiden. Gewoon naar gelang uw behoeftes.

Heeft u geen zin om alles zelf te doen? Heeft u geen zin om vele uren het internet af te struinen? Waarom bestelt u dan geen kant en klare webshop, met integratie van de mogelijkheden om de betalingen verwerkt te kunnen krijgen, email adressen. Eigenlijk krijgt u alles zo aangeleverd dat u meteen kunt beginnen. Met code beursbox.nl ook nog eens met $29 aan korting. Sluit u zich aan in de rij naar succes? Klik hier