Wij verwachten 400% koerswinst (Jack Hoogland)

Als er één soort aandelen is, waarmee we dit jaar goed hebben gescoord, dan zijn het aandelen uit de medische sector. Dat soort aandelen hebben de toekomst. Door de vergrijzing en de daardoor stijgende vraag naar medische zorg en medicijnen. Wij hebben slechts enkele van dit soort aandelen geselecteerd, want het gebeurt helaas niet vaak dat we een écht groei-aandeel vinden dat ook nog eens goedkoop is. Deze maand hadden we echter prijs. En niet zo’n beetje ook!

Voor ons splinternieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand onder meer een aandeel van een biofarmaceutisch bedrijf dat nu al razend succesvol is, maar waarvan omzet en winst de komende jaren enorm zullen groeien. Let goed op wat ik u nu ga vertellen. En besef hoe enorm groot het potentieel is!

Dit toch al razend goed presterende bedrijf ontwikkelt verschillende succesvolle medicijnen. Ze hebben nu echter één medicijn dat door de FDA is goedgekeurd voor de behandeling van maar liefst 19 zeldzame aandoeningen. Dat medicijn zit nog volledig in de opstartfase, want het is pas voor negen van deze aandoeningen in de markt is gezet. Nog tien te gaan dus! Daar komt bij dat op dit moment slechts 9.000 patiënten worden behandeld. Terwijl er 300.000 mensen kandidaat zijn voor behandeling. 97% van de markt ligt nog klaar om te worden veroverd!

Kunt u zich voorstellen welk een enorme groei de komende jaren zal worden gerealiseerd? Winst groeide afgelopen jaar met 43%. Voor dit jaar wordt zelfs 50% winstgroei verwacht. Als je zó een succes-aandeel met zóveel groeipotentieel kunt aankopen voor nog geen 14 keer de jaarwinst, dan mag je volgens mij geen moment twijfelen. Wij verwachten 400% koerswinst! Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”