Zilver knalt omhoog. Reageer nu snel! (Jack Hoogland)

Je verwacht dat het een keer gaat gebeuren. Maar als het dan gebeurt, dan sta je toch raar te kijken. Eergisteren knalde de zilverprijs met maar liefst 5% omhoog. Waardoor het op ongekend overtuigende wijze uit haar toch al stijgende trend omhoog brak. De koersgrafiek hieronder laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

En de zilveraandelen uit ons speciale goud/zilver-rapport knalden met gemiddeld 15% omhoog! Bovenop alle fundamentele redenen waarover ik u de afgelopen tijd uitgebreid heb verteld, geeft de koersgrafiek ons nu een dijk van een koopsignaal. Maar deze uitbraak betekent óók dat we in de financiële media wereldwijd krantenkoppen zien zoals deze op CNN. Waardoor goud en zilver vanaf nu de aandacht aantrekken van een steeds groter wordende massa beleggers. Wereldwijd.
Ik gaf u gisteren al een concrete uitleg over waarom wij voor de aandelen uit ons speciale rapport duizenden procenten koersstijging verwachten. Nu hebben we een duidelijk signaal dat de koersen van onze goud- en zilveraandelen reeds de komende weken enorm hard omhoog kunnen knallen.
Die eerste grote koersstijgingen mag je écht niet laten lopen. Reageer daarom NU!