Zo belachelijk goedkoop zijn deze aandelen! (Jack Hoogland)

Een uniek aandeel waarmee je inspeelt op de vergrijzing. Op het feit dat grote groepen ouder worden mensen wereldwijd zo jong en vitaal mogelijk willen blijven. Zo gezond mogelijk oud willen worden. Je pakt dit spotgoedkope aandeel mee aan het begin van haar groeifase, waardoor je maximaal profiteert. Winst stijgt dit jaar met ruim 100% en volgend jaar met nog eens 50%. Daarvoor betaal je slechts 12,5 keer de voor dit jaar verwachte winst!

Bijna 40% van de aandelen zijn in bezit van insiders. Je ziet maar zéér zelden dat insiders een zó groot persoonlijk belang in een aandeel hebben. Die mensen weten het allerbeste hoeveel winst je met dit aandeel kunt behalen!

Daarnaast een aandeel van een supersnel groeiend bedrijf dat overheden en bedrijven helpt om op een snelle, eenvoudige manier fors op energiekosten te besparen. Een milieuvriendelijk imago én fors op energiekosten besparen. Dat wil ieder bedrijf! Geen wonder dat omzet en winst tegen de klippen op groeien. Vorige week nog maakte de directie bekend dat ze alwéér een vette order hadden ontvangen.

Dit supergroei-aandeel is nog niet ontdekt door de beleggingsfondsen. Waardoor je het nu nog voor een absolute spotprijs kunt aankopen.
Klik hier om verder te lezen