Zo ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen! (Jack Hoogland)

Een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat erin is gespecialiseerd om de hoeveelheid papieren rompslomp die in ziekenhuizen en klinieken rond gaat, met maar liefst 60% te verlagen. Waardoor die ziekenhuizen fors besparen op hun admin-kosten, beter geautomatiseerd zijn, effici├źnter werken, en dus betere service kunnen bieden. De winst van dit bedrijf groeit dan ook tegen de klippen op!

Beleggers hebben dit aandeel pas de afgelopen maanden ontdekt, waardoor de koers in een stevig stijgende trend zit. U kunt dit aandeel nu nog aankopen voor slechts 8 keer de winst. Een absolute spotprijs. Het zal echter niet lang meer z├│ goedkoop blijven. De koers van dit aandeel kan binnen zes maanden met 100% omhoog!
Daarnaast een supergoedkoop aandeel van een bedrijf dat gespecialiseerde producten aanbiedt voor de markt van optische communicatie, digitale communicatie en digitale opslag. Door het wereldwijd fors stijgende gebruik van internet en de vraag naar steeds grotere bandbreedte, zijn dit drie absolute groeimarkten. En het mooie is dat deze markten blijven groeien. Recessie of geen recessie. Winst stijgt dit jaar met maar liefst 52%. Maar u kunt dit aandeel nu aankopen voor nog geen 13 keer de jaarwinst. Een absoluut koopje!
En als klap op de vuurpijl het fantastische aandeel waar ik u gisteren nog over vertelde.
Klik hier om verder te lezen