Zorg dat je er als winnaar uit komt! (Jack Hoogland)

Gisteren vertelde ik u in dit artikel over de zeldzame combinatie van factoren die we nu zien. Een combinatie die we in het verleden slechts enkele keren zagen, en die iedere keer leidde tot een forse beursdaling of zelfs een heuse beurscrash.

In de toekomst kijken kan niemand. Feit is echter dat de beurs duur is, dat de rente stijgt, dat het sentiment overdreven positief is en dat héél veel aandelen met geleend geld zijn gekocht. Het zijn feiten waar je niet omheen kunt. Die je niet mag negeren.
Zoals ik u gisteren al vertelde, is het juist nu van het grootste belang dat u niet alleen afhankelijk bent van stijgende koersen. Dat is vragen om ellende. Ik weet dat veel beleggers het een raar idee vinden om op dalende koersen in te spelen. Maar ten eerste is short gaan op aandelen zéér eenvoudig. En ten tweede helpt het je om juist in een precaire situatie als deze je risico te verlagen.
Als je dan ook nog inspeelt op dalende koersen van aandelen waarvoor je alle reden hebt om 80% tot zelfs 100% koersdalingen te verwachten, dan kom je als winnaar uit een forse beursdaling.
Wij bieden u daarvoor twee fanastische mogelijkheden.