Appeltje voor de dorst (Tom Lassing)

Een heel goede manier om voor jezelf een appeltje voor de dorst te creëren is om iedere week of iedere maand een klein bedrag apart te zetten.
Als het goed is merk je daar weinig van. Dat geld kan je bijvoorbeeld overmaken naar NEO Finance en daar inzetten in leningen die grofweg 11% rendement op gaan leveren.
Iedere week/maand maak je iets over. Gaandeweg wordt dat een leuk bedrag en die 11% rendement op dat vermogen gaat op een gegeven moment ook serieus meewerken.
Je moet het echter heeeeel lang blijven doen en liefst niets van dat geld opnemen.
Ik begon oktober 2019 met NEO Finance. Iedere maand stuur ik daar geld heen. Letterlijk iedere euro die ik privé over hou gaat daar heen.
Nu moet je weten, ik geef mezelf geen hoog loon vanuit mijn BV. Ik hou het bij het absolute minimum dat ik mezelf van de wetgever moet uitkeren.
Dus blijft er relatief weinig over, tenzij ik zuinig leef. Even buiten mijn enorme huis leef ik dus zuinig.
Ik koop geen dure kleding, heb twee auto’s (Dacia’s) die ik al meer dan 10 jaar in mijn bezit heb en geef weinig uit aan uitspattingen. Het enige dat duur is, is mijn huis en daarmee alles wat met dat huis te maken heeft.
Ik heb sinds oktober 2019 mijn vermogen bij NEO Finance zien oplopen tot nu 68.600 euro. 13.864 euro daarvan is de winst op de investering. Het is dus al een leuk appeltje voor de dorst aan het worden.

Ook werken aan je appeltje voor de dorst?
Klik hier voor meer informatie