Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf nu in op de nieuwsbrief en krijg enkele extreem waardevolle E-boeken. Gratis!Voorwaarden gratis nieuwsbrief

1. Beursblik.nl en Beursinbeeld.nl zijn domeinen en handelsnamen van Pro Gain BV te Best.

2. U geeft bij aanmelding voor de nieuwsbrieven toestemming om u onze nieuwsbrief toe te sturen. Onder iedere nieuwsbrief die u van ons krijgt, staat een uitschrijflink. Mocht deze om welke reden dan ook niet (b)lijken te werken, dan kunt u ons ook mailen met het verzoek om uitschrijving op info@beursblik.nl

3. U geeft u apart op voor onze partnermailings van Online Marketing Group (OMG). Die mails maken het gratis Beursblik en Beursinbeeld initiatief mogelijk. Ook onder iedere mail van onze mediapartner kunt u uitschrijven van dat deel van de nieuwsbrief. De mailings van OMG zijn commercieel van aard en bestaan uit advertorials en advertenties van derden die via OMG adverteren in de nieuwsbrief. Onze mediapartner OMG streeft er naar ook deze mails zo interessant mogelijk voor u te maken. Er zitten dan ook regelmatig prachtige aanbiedingen tussen die u veel geld kunnen schelen.

4. De inhoud van de nieuwsbrieven is met zorgvuldigheid samengesteld, maar als u actie onderneemt naar aanleiding van wat u daar leest, dan is dat uiteraard altijd voor eigen rekening en risico.

T. Lassing
Directeur Pro Gain BV