Al mogelijk vanaf 50 euro (Tom Lassing)

rendement

Toen ik mijn huizenproject in de VS bekend maakte, kreeg ik nogal wat reacties van lezers die 10.000 euro een te hoog bedrag vonden. Ik kan me daar iets bij voorstellen, ik ben ook twee keer vanaf nul begonnen. Niet iedereen heeft zulk geld al klaarliggen.
Daarom gezocht naar alternatieven die het mogelijk maken om met (veel) lagere bedragen een zelfde rendement te halen.
Ik heb dat gevonden. Het is al mogelijk om mee te doen met 50 euro. Toch zou ik zeker 1000 euro inzetten. De waarheid is namelijk dat als je dat al niet kan, je in feite niet moet beleggen.
Hoe mooi iets ook lijkt, er is altijd risico.
Maar goed, ik heb dus iets gevonden en het is mogelijk om te beginnen met 50 euro. Die 50 euro wordt dan aangevuld met 20 euro aan bonus en met de 70 euro in totaal kunt u maximaal maar liefst 7 verschillende posities innemen.
Ik heb het over de leningenmarkt waarbij we microleningen verstrekken aan particulieren.
U kan iemand al 10 euro uitlenen.
De persoon in kwestie betaalt iedere maand rente EN aflossing, zodat uw risico en investering iedere maand een klein beetje afneemt.
Op 8 november gaat de opzet nog weer een keer uitgelegd worden in mijn kantoor in Best.
Mark Leenards is de vertegenwoordiger van de opzet in Nederland. Hij legt het systeem uit en hij kan uw vragen beantwoorden.
Geef u hier op voor deze interessante bijeenkomst
Een rekening openen kan hier. U krijgt dan ook uw 20 euro bonus bijgeschreven.
Ik doe overigens zelf ook mee. Ik heb ondertussen 3.500 euro overgemaakt en daarvan is al meer dan 1.000 euro in tenminste veertig leningen ingezet. Ik zet zelf maximaal 25 euro per lening in.