Beursbox Insider Service (Tom Lassing)

tom lassing

Ik heb besloten dat de Mooie Beursdag service niet langer nieuwe abonnees gaat aannemen en ik heb tevens besloten dat er een Beursbox Insider service gaat komen. Er zijn twee niveaus voor de Beursbox Insider service. Het eerste niveau is een 5 euro ex BTW niveau per maand en daarvoor krijg je tenminste één exclusieve aandelentip per maand en één of meer exclusieve video’s per week. Ook wil ik gaan kijken naar de mogelijkheid om live webinars te doen, zoals ik dat nu ook al met FXFlat doe. Het lijkt me geen onoverkomelijk bedrag, dus ik hoop dat veel lezers de stap gaan nemen.
Bij de ‘Beursbox Insider VIP service’ zit er ook nog eens een bijgehouden portefeuille bij waarbij ik normaal gesproken drie aandelentips per maand geef en ik een portefeuille van maximaal 20 aandelen posities als voorbeeld aan blijf houden.
Je kan dan zelf als VIP abonnee kijken bij welke posities je mee wilt gaan.
In principe komen die mutaties in de eerste week van de maand. De tips komen met een instap, uitstap en stop loss niveau.
Deze service kost 30 euro ex BTW per maand.
Interesse? Kijk hier voor meer informatie.

PS: Iedere Insider abonnee en Insider VIP abonnee krijgt in ieder geval toegang tot zes video’s met ‘Leren beleggen’ tips. Per video pak ik een onderwerp op. Ik verwacht dat in de loop van de tijd meerdere “leren beleggen” video’s gaan volgen.