Bitcoin voor een spotprijs! (Jack Hoogland)

bitcoin aandeel

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.  

We ontdekten deze maand onder meer een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat is gespecialiseerd in Bitcoin mining. Heeft verschillende datacenters waar Bitcoins op een zeer efficiënte manier worden ‘gemined’. Waardoor de gemiddelde kosten per gewonnen Bitcoin nog geen $6.300 bedragen. Logisch gevolg daarvan is dat dit bedrijf zéér winstgevend is. Tegelijk is het haar capaciteit fors aan het uitbreiden én gaat het zich ook richten op het ‘minen’ van andere cryptomunten. Ook bij een gelijkblijvende of zelfs dalende Bitcoin prijs realiseert dit bedrijf de komende jaren forse tot zéér forse winstgroei. Stijgt Bitcoin de komende jaren echter fors in prijs, dan gaat dit bedrijf een enorme winstexplosie zien!

Het unieke van deze situatie is dat je dit aandeel nu aankoopt voor slechts 5,3 keer de voor komend jaar verwachte winst. Het mooiste van dit alles is dan ook dat je belegt in Bitcoin…  

…maar dan via een spotgoedkoop aandeel van een financieel ijzersterk, snel groeiend en superwinstgevend bedrijf.   Ofwel, Bitcoin voor een absolute spotprijs.  

Wij berekenden een koerspotentieel van minstens 1040 procent. Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”!