Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

Een fantastisch, spotgoedkoop goudaandeel. Van een goudproducent die winst maakt en zéér forse winstgroei realiseert.  

Produceerde afgelopen kwartaal maar liefst 44% meer goud dan een jaar geleden. Heeft een nieuwe goudmijn in aanbouw, die de totale jaarproductie in één klap met ruim 60% zal doen stijgen.  

Is actief bezig met uitbreiding van één van haar producerende, dus nu al winstgevende goudmijnen.  

En ontdekte vorige maand nieuwe goudaders met een dichtheid tot 99 gram per ton aarde. Gemiddeld wordt 8 gram per ton aarde al als zéér hoog beschouwd! Hierdoor kan productie de komende jaren nóg sneller stijgen dan directie tot nu toe verwachtte.  

Ongelofelijk dat je dit aandeel voor slechts 7 keer de voor komend jaar verwachte winst kunt aankopen!   Daarnaast een uniek aandeel van een bedrijf dat investeert in bestaande én toekomstige grondstofmijnen, en in ruil daarvoor jaarlijks royalty’s ontvangt. In totaal 35 veelbelovende projecten waarover het nu en/of de komende jaren een percentage van de opbrengst ontvangt.  

Realiseert forse winstgroei, heeft nauwelijks operationele kosten én heeft een grote, stijgende hoeveelheid geld in kas. Bijna al dat geld zal worden gebruikt om in nieuwe veelbelovende projecten te investeren. Creëert hiermee een vicieuze cirkel van alsmaar sneller stijgende winst.   Is daarnaast voor bijna 60% eigenaar van royalty-bedrijf dat investeert in zonne- en windmolenparken.   Waardoor je niet alleen profiteert van de bull markt in grondstoffen, maar óók van de explosief groeiende investeringen in zonne- en windenergie.  

Met dit ene superaandeel profiteer je van twee mega bull markten tegelijk!   En als klap op de vuurpijl… Klik hier om verder te lezen