Drie extréém goedkope goudaandelen (Jack Hoogland)

Je hoeft geen koersgrafiekengoeroe te zijn om te kunnen zien dat de volgende stijgingsfase voor goudaandelen is aangebroken. Op onderstaande koersgrafiek zien we een hogere bodem, een hogere top en een uitbraak uit de dalende koerstrend van de afgelopen maanden.

Wat velen niet beseffen is dat er de afgelopen tijd een unieke situatie is ontstaan bij aandelen van goudproducenten.   Terwijl het sentiment rond goud de afgelopen maanden negatief was, stijgen de winsten van goudproducenten harder dan ooit tevoren. De grafiek in onderstaande tweet laat dat goed zien. Hierdoor is een unieke situatie ontstaan, die ons een niet te missen kans biedt.   Goudproducenten behoren nu tot de financieel sterkste, meest winstgevende en best geleide bedrijven op de Amerikaanse beurs.

Omdat veel beleggers nog niet beseffen hoe hard de winsten van goudproducenten stijgen, zijn goudaandelen nu extreem goedkoop. Nu de goudprijs weer aan het stijgen is, zullen goudaandelen echter weer snel populair worden. Deze unieke situatie is daarom tegelijk een tijdelijke situatie!

In ons splinternieuwe “Goudaandelen Groei Rapport” vindt u drie extreem goedkope goudaandelen van bedrijven die razendsnel groeien.  

Onder meer een fantastisch goudaandeel dat…
Klik hier om verder te lezen