Een markt die 800 procent groeit! (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

Deze maand ontdekten we een aandeel dat je als écht uitzonderlijk kunt bestempelen.

Een bedrijf dat een unieke technologie heeft ontwikkeld voor het recycleren van lithium-ion batterijen, die in allerlei elektrische apparaten én in elektrische auto’s zitten. Het recycleert de batterijen, haalt de daarin aanwezige grondstoffen als lithium, kobalt en nikkel eruit, en verkoopt dat weer terug aan de fabrikanten van batterijen.

Tot 2020 bereikte maar liefst 1,7 miljoen ton aan batterijen het einde van hun levensduur. In 2030 zal dit zijn gestegen naar maar liefst 15 miljoen ton. Dit is dus een markt die tot 2030 met bijna 800% groeit! Recyclage van lithium-ion batterijen is een ongelofelijke groeimarkt die op dit moment nog in de kinderschoenen staat. Dat hebben een paar grote investeerders ook opgemerkt. Zij hebben afgelopen maand honderden miljoenen dollars in dit bedrijf geïnvesteerd.

Wij wilden daarom geen dag langer wachten om dit aandeel te selecteren. Ten eerste zien we de koers als gevolg van dit nieuws al fors stijgen.

Ten tweede is het hierdoor duidelijk dat dit bedrijf klaar is om fors te groeien in de VS, en vervolgens haar vleugels uit te slaan richting Europa en Azië.

Dit nu nog kleine bedrijf gaat een wereldspeler worden! Ongelimiteerd groeipotentieel, en dus onbeperkt koerspotentieel. Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!