Niemand heeft dit ooit eerder meegemaakt! (Jack Hoogland)

Vrijdag vertelde ik u al uitgebreid over de unieke situatie die Sprott op de markt voor uranium heeft gecreëerd. Op de koersgrafiek hieronder zien we hoe hard de uraniumprijs in slechts een paar weken steeg. De koersen van uraniumaandelen zijn nog veel sneller aan het stijgen.

Na een forse stijging vanaf november 2020, zagen we vanaf juni dat uraniumaandelen een logische correctie ondergingen. Waarna op 19 augustus een nieuwe stijgingsfase werd ingezet, toen Sprott begon met het opkopen van uranium. Correcties horen bij een bull markt. Alleen ben ik er in dit geval niet zeker van of we bij uranium de komende tijd nog een serieuze correctie gaan meemaken. Dit is een situatie waarbij een al bestaand tekort aan uranium in razendsnel tempo wordt vergroot door een grote speler (Sprott) die bijna iedere dag enorme hoeveelheden uranium opkoopt.  

Niemand heeft dit ooit eerder meegemaakt!  

De kans is levensgroot dat de koersen van uraniumaandelen de komende tijd rázendsnel verder stijgen. Zonder noemenswaardige correcties. Wat we tot nu toe aan koersstijgingen hebben gezien, is…
Klik hier om verder te lezen