Profiteer voor een spotprijs van de energietransitie! (Jack Hoogland)

Vrijdag vertelde ik u al uitgebreid over het unieke uraniumaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten.  

Daarnaast ontdekten we deze maand een ongelofelijk goedkoop aandeel van een wereldspeler op het gebied van industriële techniek en staalproductie. Heeft de afgelopen twee jaar een reorganisatie doorgemaakt waar het sinds dit jaar de vruchten van plukt. Is het eerste bedrijf ter wereld dat groene stroom (waterstof) genereert uit haar productieprocessen. Richt zich nu vooral op duurzame productie van allerlei materialen, gericht op de energietransitie. Met elektrische auto’s, zelfrijdende auto’s en windenergie als belangrijke groeimarkten. Dit financieel ijzersterke, winstgevende bedrijf is actief in 60 landen, en heeft zich door haar reorganisatie perfect gepositioneerd om volop te profiteren van de energietransitie.  

Het mooie is dat je dit aandeel nu aankoopt voor slechts 5,6 keer de voor dit jaar verwachte winst. Het moet dus binnen een jaar met 220% in koers stijgen om het als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen. Voor de lange termijn is het koerspotentieel véél hoger! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”