Terugblik Vilnius Field Trip (Mark Leenards)

Afgelopen week is een groep Nederlandse investeerders afgereisd naar Vilnius, de mooie en moderne hoofdstad van Litouwen. Na een verrassend interessant bezoek aan het geldmuseum werd de groep ontvangen door een delegatie van NEO Finance en bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom het platform. Ook een bezoek aan het lokale kantoor van de NASDAQ stond op het programma, waar eens te meer duidelijk werd welke mogelijkheden er nog liggen in dit prachtige land op 2 uur vliegen van Amsterdam.

In maart volgend jaar hopen we opnieuw een Field Trip te organiseren.
Investeren in een gevangenis

Altijd al een bijzondere investering willen doen? In Litouwen is het mogelijk. Via het zakelijke leningplatform Finomark konden investeerders enkele tijd geleden een lening verstrekken aan Lukiškiu kalejimas 2.0, een bijzondere culturele ervaring in een oud gevangenisgebouw.
Geef u als Neo Finance klant hier op voor FinoMark
Heeft u nog geen Neo Finance account, ga dan eerst hier heen om een Neo Finance account te openen.

Wist u dat…?

Bij leningen aan bedrijven via Finomark staan de aandeelhouders meestal persoonlijk garant voor de terugbetaling. In andere gevallen is er sprake van onderpand, zoals vastgoed.
7% vaste rente
Voor het snel sluiten van leningen op haar platformen financiert NEO Finance regelmatig het laatste deel van leningen. Voor de financiering van deze activiteiten wil NEO Finance een obligatie uitgeven tegen een vaste rente van 7 tot 7,5% per jaar (per kwartaal te betalen). Heeft u interesse in een dergelijk (potentieel verhandelbaar) product? Neem dan contact op met Mark Leenards via mark@neofinance.com voor meer informatie.