Waar het ‘beste’ in te beleggen? (Tom Lassing)

Dat is de vraag die ik het meeste krijg. Waar kan ik het beste in beleggen? Nu, als je dat vraagt, dan geef je in feite wel aan dat het misschien het beste is om extreem veilig te beleggen.
Als ik dan kijk naar wat veilig beleggen is, dan ben ik van mening dat beleggen in leningen van NEO Finance in mijn ogen zo’n beetje de beste oplossing is voor de meeste particuliere beleggers.
NEO Finance heeft het beleggen in de leningen vrij recent nog weer veiliger gemaakt. Ze gebruiken immers Artificial Intelligence (AI) om de risico’s nog weer beter in te schatten. Dat kan niet per lening, maar wel per gradatie van leningen.
Nu denk ik dat ik vanwege het feit dat AI een groep leningen in één mandje gooit in staat ben om AI te verslaan.
Immers in zo’n mandje aan leningen zitten dan leningen aan de onderkant van de range en aan de bovenkant van de range. Als ik dus in staat ben de ‘betere’ leningen in zo’n range te selecteren, dan zou ik het beter moeten kunnen doen dan AI.
Heel veel beter? Neen, dat denk ik niet. Wel een beetje beter. Als ik maar in staat ben om de risico’s binnen de groep goed in te schatten.
Maar zelfs zonder mijn eigen selectie is het al zo dat NEO Finance de rentes zo wil inschatten dat er netto 10 tot 12% aan rendement over blijft.
Ik maakte een heel goede cursus om het account van NEO Finance heel goed in te stellen. Dat scheelt je tijd, fouten en zorgt voor direct een veel beter rendement op je investering.
Kijk hier voor meer informatie