500 procent binnen een jaar? (Jack Hoogland)

potentiële winst

Gisteren stuurden we een extra tip naar onze TopAandelen-abonnees. Het betreft een milieu-aandeel dat we in 2017 selecteerden en waarmee we (inclusief dividend) op 60% winst staan. Woensdag zagen we het aandeel uitbreken naar haar hoogste koers van de afgelopen drie jaar.

Toen ik nog even naar de cijfers keek, zag ik dat het aandeel nog steeds belachelijk goedkoop is. Noteert slechts 5 keer de voor dit jaar verwachte winst en nog geen 3 keer de voor volgend jaar verwachte winst. Ondanks 60% winst is dit aandeel alleen maar goedkoper geworden!

Sterker nog, de koers moet binnen een jaar met 500% omhoog voordat het aandeel hetzelfde wordt gewaardeerd als het beursgemiddelde. Dat is al te gek voor woorden. Nóg gekker wordt het als je beseft dat dit aandeel maar liefst 7% jaarlijks dividend oplevert!

Zo werd dividend in het verleden geregeld

De combinatie van een stevig stijgende koerstrend, ongelofelijke onderwaardering én 7% jaarlijks dividend is zo ongeveer het beste wat je als belegger kunt tegenkomen. We besloten daarom direct om het als extra tip naar onze TopAandelen-abonnees te sturen.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tip helemaal gratis. Samen met alle extra goud- en zilvertips die we de afgelopen drie maanden naar onze TopAandelen-abonnees hebben gestuurd.

500% koersstijging binnen een jaar is wel érg veel koersstijging. Maar we zien wél alle seinen op groen staan voor een zéér forse koersstijging op kort tijd. Daarnaast is het lange termijn koerspotentieel voor onze extra goud- en zilvertips fors hoger dan 1000%.

Profiteer maximaal met ons mee!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden