Bijna 11% dividend. Enorm koerspotentieel! (Jack Hoogland)

Vorige week vertelde ik u al uitgebreid over de groeiparel die we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt. De combinatie van spotgoedkoop, explosieve winstgroei en een oprichter/CEO als grootaandeelhouder is absoluut ideaal.

Daarnaast ontdekten we echter een super interessant aandeel van een snel groeiend bedrijf dat zich richt op het aankopen en verhuren van percelen grond. Dat zich daarmee vooral richt op groeisectoren als draadloze communicatie, zonne-energie en windenergie. Inkomsten komen uit langlopende contracten met veelal grote bedrijven. Waardoor dit bedrijf een stabiele inkomstenstroom heeft.

Omdat het constant blijft investeren in nieuwe stukken grond, groeit die stroom inkomsten ieder jaar. Terwijl de kosten veel minder hard stijgen. Resultaat: forse winstgroei.

Wat dit aandeel voor ons zo interessant maakt, is dat dit bedrijf ook fors kan blijven groeien als de economie komend jaar in een recessie terecht komt. Sterker nog, de kans is groot dat beleggers dan juist op zoek gaan naar dit soort veilige aandelen. Wat dit aandeel nóg interessanter maakt is dat het ongekend goedkoop is én dat het maar liefst 11% jaarlijks dividend oplevert. Dat dividend stijgt de komende jaren met de winst mee.

Nóg interessanter is dat de CEO vorige maand van zijn eigen geld een pakket aandelen heeft bijgekocht. En dat hij dat afgelopen maandag (dus nadat wij het aandeel selecteerden) nog eens dunnetjes overdeed.
Klik hier om verder te lezen