Deze kans mag je echt niet laten lopen! (Jack Hoogland)

Afgelopen week vertelde ik u al uitgebreid over het fantastische aandeel, waarmee we ongekend hard gaan profiteren van het snel stijgende tekort aan nikkel.

Met onze TopAandelen service zullen we de komende jaren extra aandacht hebben voor de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden.

De reden is simpel. Dit is een megatrend die de komende jaren gigantische koerswinsten zal opleveren.

Het plaatje hieronder laat goed zien hoe hard de vraag naar diverse metalen de komende jaren zal stijgen als gevolg van deze megatrend.

De afgelopen jaren is elektrisch rijden enorm gepromoot door beleidsmakers. Waardoor iedere autofabrikant nu miljarden investeert in elektrische auto’s.

Maar tegelijk is er nauwelijks geïnvesteerd in exploratie naar en het uit de grond halen van alle voor elektrische auto’s zo onmisbare metalen.

Dat terwijl het 7 tot zelfs 10 jaar duurt voordat een nieuwe mijn is gebouwd en bijvoorbeeld nikkel kan produceren.

Daarom zal er de komende jaren onmogelijk genoeg nikkel, kobalt etc. kunnen worden geproduceerd om aan de snel stijgende vraag te voldoen.

Met als gevolg enorme tekorten, die leiden tot zéér forse prijsstijgingen. Dit geeft ons beleggers een kans die we naar onze bescheiden mening niet mogen laten lopen.

Want precies dit leidt tot de…
Klik hier om verder te lezen