Drie zéér veelbelovende toppers (Jack Hoogland)

5g, aandeel

Een fantastisch klein goudaandeeltje. Van een jong bedrijf dat in goudmijnen investeert, en in ruil daarvoor een deel van de (toekomstige) jaarlijkse opbrengst ontvangt.

Groeit razendsnel. Sloot alleen afgelopen kwartaal al 12 nieuwe deals, die een forse toekomstige jaarlijkse inkomstenstroom opleveren.

Heeft investeringen in 100 goudmijnen, die nu én in de toekomst jaarlijks geld opleveren. Omzet steeg afgelopen jaar al met 100%, zal ook dit jaar verdubbelen en zal ook de komende jaren zéér fors stijgen.

Twee van ’s werelds beste goudbeleggers bezitten samen bijna 40% van de aandelen. Wij berekenden 1300% koerspotentieel!

Daarnaast een supergoedkoop tech-aandeel, waarmee je profiteert van drie structurele megatrends.

Dit snel groeiende, financieel ijzersterke bedrijf profiteert van de wereldwijde uitrol van 5G, van Internet of Things en de snelgroeiende behoefte aan publieke veiligheid en bescherming. DE megatrends voor de komende jaren!

Realiseert dit jaar maar liefst 106% winstgroei, terwijl ook voor de komende jaren zéér forse winstgroei wordt verwacht. Toch koop je dit aandeel nu aan voor slechts 11 keer de jaarwinst. Een absolute spotprijs!

Koers moet binnen een jaar met minimaal 135% stijgen om het aandeel als enigszins normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u…
Klik hier om verder te lezen