Eén bedrijf is écht al met de duurzame toekomst bezig (Tom Lassing)

In mijn rapport over de drie duurzame energie ontwikkelingen noem ik één wereldberoemd bedrijf dat al echt bezig durft te zijn met deze grotendeels nog onderontwikkelde technologieën.
Het bedrijf moet ook wel, want het was ooit een wereldnaam en daar is nu weinig van over.
Met energie was het bedrijf voorheen nooit echt bezig, maar nu haar apparaten niet meer gekocht worden, is het de leiding van het bedrijf duidelijk geworden dat ze hun toekomst in een andere sector moeten zoeken.
En wie weet is dat straks de duurzame energie opwekking wel.

globalenergy_1
Zonder onderzoek kom je daar niet achter en het bedrijf geeft duidelijk aan dat ze niet bang is om dat baanbrekende onderzoek te doen.
In mijn rapport wordt duidelijk dát de drie genoemde technieken de wereld gaan veroveren. Daarover is wat mij betreft geen twijfel. De enige onzekerheid is hoe lang het nog zal duren. Immers is de jongste van de drie genoemde technieken in feite al ouder dan vijftig jaar. Het onderzoek is echter nog altijd in de baby fase te vinden.
De oudste van de drie technieken werd al in de negentiende eeuw bedacht. En nóg zijn we niet in staat deze techniek nu op grote schaal toe te passen!
De wil om het verder te ontwikkelen was er nooit.
Dat is nu veranderd en er wordt nu wél op beroemde universiteiten onderzoek gedaan. En degene die als eerste de werkende oplossing gevonden heeft, die gaat binnenlopen.
En ondertussen is het vrijwel zeker dat u als belegger van tenminste twee van de drie technieken amper iets gehoord heeft. Het is dus tijd om u te informeren…
Of u laat het lopen en dan kan u straks zeker weer achteraan aanschuiven.
Kijk hier voor meer informatie