Een overweldigende stroom positief nieuws! (Jack Hoogland)

De afgelopen dagen zagen we een overweldigende stroom positief nieuws die zéér positief is voor uraniumaandelen!  

Allereerst de elektriciteitscrisis in Texas. Bevroren windmolens en huishoudens die beurtelings zonder stroom worden gezet. De enige elektriciteitsbron die daar nog normaal functioneert is kernenergie.   Waardoor de roep om méér kernenergie zal toenemen. Tegelijk zien we dat de Amerikaanse regering nu serieus werk maakt van investeren in kernenergie. Zie onderstaande tweet.

Ook zien we dat de belangstelling voor uranium onder institutionele beleggers nu in razendsnel tempo toeneemt.   Naast diverse beursanalisten besteden nu ook bekende, op institutionele beleggers gerichte nieuwsbrieven volop aandacht aan uranium. Zie onderstaande tweet.   Uraniumaandelen verschijnen nu voor het eerst op de radarschermen van duizenden beleggingsfondsen en hedgefondsen.

De komende weken/maanden zal een tsunami aan geld richting uraniumaandelen vloeien! Koersen van uraniumaandelen kunnen de komende weken/maanden zéér hard doorstijgen.

Tegelijk zag ik dat de topman van een grote uraniumproducent zich afvraagt waar al het voor kerncentrales benodigde uranium straks in ’s hemelsnaam vandaan moet komen. Zie citaat hieronder.

De komende jaren gaan we richting een situatie waarin…
Klik hier om verder te lezen