Fantastische resultaten! (Jack Hoogland)

prachtige resultaten

Vrijdag vertelde ik u over het kleine goudaandeel dat we voor ons unieke “Penny Stock Report” ontdekten.

Maakte vorige week bekend dat haar goudproductie afgelopen kwartaal fors is gestegen. Terwijl de goudprijs ook fors hoger is dan een jaar geleden.

Een snelle berekening leerde me dat de 15% hogere goudproductie in combinatie met een fors hogere goudprijs heeft geleid tot een ongeveer 60% hogere omzet.

Omdat de kosten véél minder hard stijgen, betekent dit dat de winst met fors meer dan 100% moet zijn gestegen! Hoeveel bedrijven in andere sectoren kunnen zulke fantastische resultaten voorleggen?

Bovenop de nu al fors stijgende productie komt dan nog de uitbreiding van een bestaande mijn. En dáár bovenop komt de nieuwe goudmijn die 14 jaar lang in totaal 7 miljoen ounces goud zal opleveren.

Dat betekent dat dit bedrijf vele jaren van forse omzet- en winststijgingen tegemoet gaat. Als aandeelhouder ga je daar enorm hard van profiteren!

Net als de drie andere aandeeltjes uit ons Penny Stock Report, heeft dit aandeel alles in zich om een enorme klapper te worden. Om dus met duizenden procenten in koers te stijgen.

Profiteer van vier kleine superaandeeltjes!
Bestel snel het unieke “Penny Stock Report”