Hier is geen ontkomen aan (Jack Hoogland)

automarkt

Nadat ik u vrijdag vertelde dat de realiteit bij beleggers leek door te dringen, maakte de Fed maandag bekend dat ze voor $750 miljard aan bedrijfsobligaties gaat opkopen. Daar werden beleggers weer blij van.

Maar persoonlijk vond ik de reactie toch wat lauw.De S&P-500 heeft het stevige verlies van vorige week donderdag voor slechts de helft goedgemaakt.

Voeg daar het wereldwijd stijgende aantal nieuwe Covid19-besmettingen én de nieuwe uitbraken in China en Duitsland bij, en je weet dat beleggers alle reden hebben om opnieuw nerveus te worden.

Drie weken geleden vertelde ik u al waarom de Amerikaanse automarkt zéér zware klappen gaat krijgen. Op onderstaande grafiek zien we hoe hard autoverkopen in de VS zijn gedaald.

De combinatie van strenge banken, dalende vraag, stijgende betalingsachterstanden en enorme werkloosheid is een rampenscenario voor deze bedrijfstak.

De Amerikaanse automarkt was een enorme bubbel. Die nu definitief aan het barsten is.

Voor ons rapport “Crisis op de Automarkt” selecteerden we 7 aandelen, die tijdens de vorige recessie koersdalingen van 80% tot zelfs meer dan 90% voor de kiezen kregen.

Deze crisis is een stuk zwaarder. Dit keer gaan we ook faillissementen, dus 100% koersdalingen zien. Geen ontkomen aan.

Profiteer met ons mee!
Bestel hier het unieke rapport “Crisis op de Automarkt”