Meer dan 1300 procent koersstijging (Jack Hoogland)

Vrijdag vertelde ik u al dat voor de goudprijs alle seinen op groen staan voor een stijging richting $1900-$2100. Dit jaar.
Als de goudprijs dit jaar met 50% stijgt, dan stijgen de koersen van de beste goud- en zilveraandelen met minimaal 250%. Dit omdat de winsten van goud- en zilverproducenten véél harder stijgen dan de goudprijs.
Het is uiteraard goed om ons op de korte termijn te richten, maar het is vooral enorm belangrijk om ook het grotere beeld niet uit het oog te verliezen. De bull markt in goud is nog maar net begonnen. Gaat meerdere jaren aanhouden.
Op deze koersgrafiek zien we hoe hard de koersen van goudaandelen tijdens zo’n meerjarige bull markt stijgen.Van 2001 tot 2008 een stijging van 1314%. Dat is dan het gemiddelde van sterke én zwakke goudproducenten. Aandelen van goed presterende goudproducenten stegen nog veel harder in koers.
Dankzij de centrale banken is de situatie nu veel extremer dan toen. Deze bull markt gaat veel meer winst opleveren. Zorg dus dat u erbij bent!
Klik hier om verder te lezen