Mijn persoonlijke cannabis strategie (Jack Hoogland)

cannabis

Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” een fantastisch cannabis aandeel hebben geselecteerd. Voor de tweede keer in korte tijd. Daarom is het misschien een goed idee om u te vertellen wat mijn persoonlijke cannabis strategie is.

Het zal u niet verbazen dat ik razend enthousiast ben over het duizelingwekkende groeipotentieel van deze bedrijfstak. Punt is echter dat je nooit zeker kunt weten welk cannabis aandeel de meeste koerswinst gaat opleveren. Je kunt alleen beoordelen of een cannabis aandeel op dit moment de juiste eigenschappen heeft om één van de snelst groeiende, meest winstgevende bedrijven te worden.

Belangrijk is daarom om nog een keer goed naar onderstaand plaatje te kijken. Dat laat zien dat er over tien jaar misschien wel tien cannabis bedrijven zijn die gemiddeld even groot zijn als McDonald’s nu is. Dát bedoel ik met duizelingwekkend groeipotentieel.

In plaats van een relatief groot bedrag in één cannabis aandeel te beleggen, kies ik er liever voor om kleinere bedragen in meerdere aandelen te beleggen. Zodra we dus een veelbelovend aandeel van een financieel sterk, goed geleid cannabis bedrijf ontdekken, selecteren we het direct voor ons “Super Rendement Rapport“. Waarna ik dat aandeel ook persoonlijk direct ga aankopen, zodat ik meerdere cannabis aandelen in portefeuille heb.

Het aandeel dat we deze maand ontdekten heeft alles in zich om één van de grootste, meest winstgevende spelers in deze enorme, snel groeiende markt te worden.
Klik hier om verder te lezen