Opnieuw fantastische resultaten! (Jack Hoogland)

Vorige week vertelde ik u al over het fantastische goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten.

Een bedrijf dat op haar grondgebied van 150 km² goudaders ontdekte met dichtheden tot zelfs 93 gram per ton aarde. Dat terwijl 8 gr/ton al wordt beschouwd als zéér hoog.

De hoge dichtheid betekent dat je met minder investering méér goud ontdekt én dat toekomstige productiekosten zeer laag zijn.

Toevallig maakte dit bedrijf gisteren opnieuw fantastische boorresultaten bekend. Waardoor het steeds duidelijker wordt dat we hier met toekomstige goudmijn van uitzonderlijke kwaliteit te maken hebben.

En het wordt nóg uitzonderlijker als je beseft dat er tot nu toe nog niet dieper dan 100 meter is geboord (het meeste goud zit dieper).

De topgeoloog die het project leidt ziet grote gelijkenissen met de op dit moment beste, meest winstgevende goudmijn ter wereld.

Dit grote, unieke project heeft dan ook alles om uit te groeien tot de rijkste, meest winstgevende goudmijn ter wereld.

Niet verwonderlijk dat de allerbeste goudbeleggers in de rij stonden om mee te kunnen investeren. Vier topbeleggers hebben samen met de directie maar liefst 73% van de aandelen in bezit.

Dit aandeel heeft onbeschrijfelijk hoog koerspotentieel!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”