Probeer maar eens zo’n aandeel te vinden! (Jack Hoogland)

Vrijdag vertelde ik u over een aandeel dat je als belegger maar zelden tegenkomt. Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat een constante stroom inkomsten genereert, slimme acquisities doet, gemiddeld 25% jaarlijkse winstgroei realiseert én al sinds 2009 ieder kwartaal een ongekend hoog dividend uitkeert.

Het kan zijn dat u zich niet realiseert hoe uniek de combinatie van bovenstaande eigenschappen is. In dat geval wil ik u misschien een beetje uitdagen. Want probeer maar eens zo’n aandeel te vinden. Ik verzeker u, dat is zoeken naar een klein speldje in een grote hooiberg.

10% dividendrendement is al fantastisch, maar het wordt nog mooier omdat de directie het dividend de komende jaren met minimaal 7% per jaar wil verhogen. Dat betekent niet alleen een ongekend hoog, maar ook een ieder jaar stijgend dividend.

De reden dat we dit soort relatief kleine, unieke aandelen ontdekken is dat de grote kudde beleggers domweg zit te slapen. Ze stoppen hun geld blind in ETF’s en ongekend dure FANG-aandelen. We zien nu langzaamaan dat steeds meer beleggers zich realiseren dat ze hun koers moeten veranderen. Dat ze weer richting value moeten gaan.

Daar gaan we enorm van profiteren. Zodra de grote kudde beleggers straks wakker wordt, kan de koers in korte tijd hard stijgen. Want zelfs als de koers van dit superaandeel de komende tijd met 100% stijgt, levert het nog steeds 5% dividend op. Is het nog steeds een goedkoop aandeel met hoog dividend.

10% dividend + enorm koerspotentieel. Vind maar eens zo’n aandeel!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” te bestellen