Trump en de Amerikaanse energie onafhankelijkheid (Lodewijk Hof)

President Trump weet van geen ophouden. Invoerheffingen, dreigende oorlog met Venezuela en ga zo maar door. Wat je ook van Trump vindt, saai is het tenminste niet. Hij brengt wat leven in de brouwerij.
Nou komen en gaan politici. Ik ga er vanuit dat Trump herkozen gaat worden. Dit omdat de geschiedenis het zo zegt. Zittende Presidenten worden herkozen om hun baan af te maken. Daarnaast blijft zijn achterban het trouw, hebben de democraten geen alternatief en zijn de Republikeinen blij dat ze aan de macht zijn. Dan komt de andere partij. Althans zo werkt het in de VS en in Nederland in mindere mate.
Zowel de Democraten als Republikeinen willen onafhankelijk worden op het gebied van energie. Een behoorlijke uitdaging. Ze zijn immers één van de grootste energieconsumenten ter wereld. Dus om dan niet afhankelijk te worden van import dan heb je een hele lange weg te gaan. Maar heb je ook een enorme kans om economische groei te faciliteren.
Stelt u het zich voor: geen geld naar het buitenland, maar allemaal binnenlands uitgeven.
Alleen moet al het geld dan wel lokaal uitgegeven worden. De reden is simpel: alle werkgelegenheid komt blijft dan in hetzelfde land. Uiteraard is dit niet het beste voor de consument. Maar daar maken politici zich geen zorgen om. Tenzij er verkiezingen aankomen.
Nou zijn er zoveel mogelijkheden om energie op te wekken. Zon wind, iets wat we nog niet bedacht hebben. Nucleair of you name it. daarom is het niet verstandig om alle investeringen in één sector te doen. Maar gelukkig hoeft dat niet. Met het Energy Profit Package heeft u een pakket concrete investeringen in Zon, wind en verdieping op het gebied van innovaties. Alles wat u moet doen is gewoon hier klikken en coupon Tom gebruiken. Dan krijgt u ook nog eens 30% korting.