Zilver is 75% omhoog. Gaat het nog door? (Lodewijk Hof)

zilver

Onlangs is Zilver door het niveau van de $21 gebroken. Hiermee is een belangrijke technische barriere genomen. Maar Zilver blijft barrières doorbreken. Dus wat zorgt hiervoor?

De volgende technische barriere zal treffen we pas op $26 aan. Dat betekend dat we nog een aanzienlijke winst kunnen verwachten. Indien u nog niet in zilver investeert,

Als we de waarde van zilver vergelijken met munten als de Euro, en de Dollar dan is er geen einde te verwachten. De munten verliezen immers, doorlopend, hun koopkracht en waarde. De enige goede bescherming hiertegen zijn goud en zilver. Dit is uw bescherming tegen inflatie.

Maar zilver kan ook te duur worden. Dan zal de industriele vraag afnemen. Institutionele investeerders zullen niet de zilver markt betreden. Deze is simpelweg te klein voor hun.

Maar de afgelopen maanden heeft zilver al een geweldige rally gemaakt. Zilver is al 75% in waarde gestegen. Maar is het te laat om in te stappen? Nou nee. Als het inderdaad nog naar $26 door gaat groeien, hebben we nog het nodige voor de boeg.

Als u naar een goedkoop instap moment zoekt dan is het niet zeker dat dit moment gaat komen. De technische niveau’s van van 18 naar 19,75 USD. Dus dat is een indicatie dat de prijs toeneemt. De vraag voor zilver vanuit industrieel perspectief zie ik ook alleen maar toenemen. Elektrisch rijden, zonnepanelen en ga zo maar door.

Dan moeten wij de situatie van sociale onrusten in de wereld in ogenschouw nemen. Denkt u aan de boeren protesten, Black Lives Matter, de rellen in de VS en ga zo maar door. Mensen zijn de lockdown uitgekomen met een hele hoop frustraties.

Maar het is nog niet te laat. Maar het kan geen kwaad om nu in te stappen. Niet alleen fysiek, maar ook in aandelen. Als u nu instapt krijgt u met coupon tom 30% korting en komt het volgende zilver rapport gratis naar u toe.

Kijk ook naar https://www.zilveraandelen.nl