Zorg dat u daar straks niet bij hoort! (Jack Hoogland)

Vrijdag vertelde ik u al dat het op de beurs wemelt van de indicaties en signalen, die erop duiden dat een forse beursdaling op komst is. Ik vertelde u dat er op de beurs sprake is van een valse kalmte. Aan de oppervlakte is alles pais en vree. Onder de oppervlakte is het aantal indicaties nu zó overweldigend, dat ik er bijna duizelig van word.

Bovenop alle indicaties en signalen kwam ik gisteren onderstaand bericht tegen. Dat is nu nét een bericht waar je niet op zit te wachten als je wilt dat de beurs vrolijk verder stijgt. Dit is de beste contra-indicator die je kunt wensen. Particuliere beleggers zijn altijd het meest optimistisch als de stijging op zijn einde loopt. Zodat ze daarna volle bak kunnen deelnemen aan de forse daling.
Ik kan maar één ding zeggen: ZORG DAT U DAAR STRAKS NIET BIJ HOORT!!
Wat te doen? Naar onze bescheiden mening is de beste strategie heel simpel. Je speelt in op koersdalingen van aandelen die het hardst gaan worden getroffen door een forse beursdaling. Ofwel op de duurste aandelen van de slechtst presterende bedrijven. Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” selecteerden we ruim 20 peperdure aandelen die rijp zijn voor een 90% tot 100% koersdaling.
Ik herhaal hieronder nog even de even simpele als doeltreffende strategie die ik u afgelopen vrijdag ook al gaf: