Zie hier het grote verschil (Jack Hoogland)

Vrijdag liet ik u al zien dat het tekort aan uranium zich de komende tien jaar zal opstapelen. Ook vertelde ik u dat de huidige bull markt in uranium een stuk heviger zal zijn dan de vorige (2001-2007).  

Op het plaatje hieronder zien we direct waarom. De vorige bull markt eindigde in 2007 toen er geen tekort aan uranium meer was én oplettende beleggers wisten dat het aanbod in de jaren nadien zou stijgen. Nu staat het al zowat vast dat er tot minstens 2030 meer vraag dan aanbod, en dus een alsmaar stijgend tekort zal zijn.  

Kerncentrales kunnen niet zonder uranium. Als de tekorten straks oplopen, zullen beheerders van kerncentrales tegen iedere prijs uranium willen kopen. Waardoor de winsten van uraniumproducenten door het dak zullen gaan.

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 2200 tot zelfs 10.000 procent.

Kijk je naar het plaatje hierboven, dan weet je dat de komende bull markt véél heviger gaat zijn. Waardoor er dit keer zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u vijf fantastische uraniumaandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.   Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull markt te profiteren. Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen. Want dit wordt de grootste bull markt die ik in mijn leven ga meemaken. Bestel hier het unieke uraniumrapport.