Eeuwigdurend dividend een sprookje? (Paul van den Heuvel)

Iedereen kent wel de “Perpetuum Mobile”. Een apparaat dat eenmaal in beweging gezet geheel uit zichzelf voor eeuwig blijft voortbewegen. Een prachtige mythe. Vaker gebruiken wij deze term om aan te tonen dat onze aandelenportfolio’s ALTIJD dividend uitkeren en dat ALTIJD zullen blijven doen, ook als wij als dividendexperts ooit stoppen.
In theorie zullen de uitkeringen ooit stoppen, maar dat maken jij en ik niet meer mee. Coca-Cola als voorbeeld keert al bijna 100 jaar dividend uit en heeft deze betalingen sinds 1964 (!) elk jaar verhoogd. En zo zijn er meer bedrijven dan je denkt.
De DividendClub combineert deze Dividend Aristocraten met Hoog Dividend aandelen tot wel 13%. Dergelijke rendementen zullen je kapitaal in amper zes jaar tijd verdubbelen. Het combineren van verschillende dividendstrategieën heeft geleid tot het oprichten van De DividendClub.
Er is nog een derde strategie die we eraan toegevoegd hebben. Eentje die je de beste bescherming biedt tegen de turbulente tijd waarin we leven en wat je een rotsvast inkomen oplevert. Wat deze drie aandelenportfolio’s precies inhouden en wat die voor jou kunnen betekenen kun je lezen in onze manual die hier gratis te downloaden is.
Vraag hier de gratis manual aan