Verslag Beleggersfair 2023

NEO Finance was hoofdsponsor van het event.
Ze hadden daarom een stand op de vloer en Mark Leenards heeft een presentatie over NEO Finance gegeven. Als het goed is, is daar een video opname van, mogelijk dat ik die nog te pakken kan krijgen.
Ik was zelf actief als Nederlandstalige stand bemanning.
Vanuit Litouwen waren drie NEO Finance medewerkers op de stand aanwezig.

Ik kwam zelf ietsje te laat aan. Het event begon om 09:00 uur, maar toen stond ik nog in de parkeergarage 1,5 kilometer verderop. Dat werd dus even doorlopen in de stromende regen.
Tot mijn verrassing was het al stampend vol. Iedereen was al binnen, zo leek het!

De hele dag heb ik mensen te woord gestaan, flyers uitgedeeld en uitgelegd waarom NEO Finance zo interessant is.


En dan kijk je aan het eind van de dag terug en toen bleek ik ‘slechts’ 125 flyers uitgedeeld te hebben. Ik had er 500 bij me.
Dat viel mij tegen. Ik dacht echt dat ik ze alle 500 wel zou gaan uitdelen.
Waarom lukte het niet?
Ik heb de tijd genomen om geïnteresseerde bezoekers en bestaande klanten ook serieus te woord te staan. Al die tijd ben je dan geen flyers aan het uitdelen. Dat terwijl er wel mensen langs de stand blijven lopen.
Dan blijft er dus weinig flyer tijd over.
Volgende keer een maatje meenemen die niets anders doen dan uitdelen…

In mijn gesprek met de medewerkers van NEO Finance bleek dat ze Nederland zien als hun kernland voor het verkrijgen van geld voor de leningen. Ik denk dat dat voor een enorm deel te danken is aan mijn persoonlijke inspanningen. Waar vindt je zo’n gek die dat vrijwel voor niets doet?
NEO Finance investeerde enorm in de Beleggersfair.

Ik hoop dat ze die investering dan ook op termijn terug gaan verdienen. Door hoofdsponsor te zijn stonden ze wel ‘in the picture’. Voor de naamsbekendheid ene goede zaak. Ik hoop dat ik daar de komende tijd ook een beetje op mee kan fietsen. Dat kan ik doen door te blijven vermelden dat ze hoofdsponsor van de Beleggersfair 2023 waren.
Volgens jaar zal blijken of het dit jaar de enorme investering waard was.

Ik vond het zelf enorm leuk om er te zijn, maar was aan het einde van de dag behoorlijk gesloopt.