5G betekend een nieuwe boom aan smartphone verkopen (Lodewijk Hof)

5g

5G komt eraan. We horen doorlopend nieuws over de nieuwste generatie van telecom. Zelf ben ik een groot voorstander van 5G. eindelijk is mobiel internet sneller dan internet dat via de kabel komt. Maar dat betekend wel een enorme verandering. We hebben daarvoor nieuwe tablets en smartphones nodig.

Maar dat is niet alle apparatuur die we moeten veranderen. Wat dacht u van de microfoons en geluidsinstallaties op evenementen? Die zitten op de frequentie dat we voor 5G gaan gebruiken. Dus de hele audio visuele industrie mag nieuwe apparatuur gaan kopen.

Dit gaat iets leuks betekenen. Iedere zoveel jaar halen wij nieuwe smartphones, tablets en ga zo maar door. Althans bij ons. Maar dankzij alle nieuwe toepassingen zullen we allemaal met meer devices ons leven gaan delen.

Om dit duidelijk te maken is onderstaande grafiek

Dat is nogal een verandering. Het betekend nogal wat. Een enorme groei. Dat betekend dat telefoonmakers zomaar eens winstexplosies kunnen meemaken. Daarin zijn er weinig die echt onafhankelijk zijn en die gepositioneerd zijn voor een enorme koerssprong.

In het 5G rapport staat dit bedrijf genoemd. Vooral omdat het extra voordelen heeft waardoor het bedrijf extra winstmogelijkheden heeft. In de lucratievere segmenten. Dus als u hier klikt en coupon Tom gebruikt krijgt u ook nog eens 30% korting