Profiteer van omvallende domino’s (Jack Hoogland)

cloudera

Ik vertelde u twee weken geleden waarom het hele kaartenhuis van tech-aandelen op een dag zal instorten. Beleggers zullen definitief het vertrouwen verliezen in het ene na het andere zwaar overgewaardeerde tech-aandeel.

Voor het structureel verlieslijdende Cloudera (CLDR) stuurden we eerst februari 2018 een signaal uit, en twee weken stuurden we nog een keer een signaal. Op de koersgrafiek hieronder zien we dat beleggers gisteren definitief hun vertrouwen in Cloudera verloren, nadat bekend werd dat het afgelopen kwartaal $103 miljoen verlies had geleden.

Cloudera is een typisch voorbeeld van een bedrijf dat zonder beursgang al lang failliet zou zijn geweest. De oprichters en durfinvesteerders hebben (met de hulp van Wall Street bankiers) zichzelf verrijkt door het bedrijf met een mooi verhaal naar de beurs te brengen. Goedgelovige beleggers zijn nu de klos.

We gaan de komende tijd bij net ene na het andere tech-aandeel zien dat beleggers hun vertrouwen verliezen. Want er zijn nog veel meer peperdure aandelen van structureel verlieslijdende tech-bedrijven, wiens hoge koers enkel en alleen wordt ondersteund door loze beloften. Ofwel door gebakken lucht.

Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” stuurden we de afgelopen weken diverse signalen uit. Allemaal aandelen die rijp zijn voor een 90% tot 100% koersdaling.

Profiteer maximaal van omvallende domino’s!
Klik hier om dit unieke rapport te bestellen