De TGV is vertrokken! (Jack Hoogland)

Het gaat nu écht hard met uranium. De TGV is definitief vertrokken!   Nadat Sprotts uraniumfonds nog geen maand geleden begon met het opkopen van uranium, zien we nu meerdere grote kopers in de markt verschijnen.   Hedgefondsen, family offices en andere beleggingsfondsen zijn nu begonnen met beleggen in Sprotts uraniumfonds en in uranium-ETF’s. Zie onderstaande tweet.

Zij worden aangemoedigd door Sprott, terwijl tegelijk de roep om kernenergie door de nu ontstane crisis op de energiemarkten alleen maar groter wordt. Daar bovenop mogen we binnenkort paniekaankopen verwachten van (nu nog slapende) beheerders van kerncentrales. Wat de uraniumprijs nóg sneller zal opdrijven.

Uraniumaandelen zijn afgelopen maand al zeer fors in koers gestegen. Je hoeft echter maar naar de koersgrafiek hieronder te kijken om te zien hoeveel méér stijging er nog aan zit te komen. Uraniumaandelen moeten nog héél veel stijgen om de in 2011 neergezette top te bereiken. En nog véél verder om de in 2007 bereikte top aan te tikken. Door Sprott, hedgefondsen, family offices, beleggingsfondsen én beheerders van kerncentrales vloeit er een stortvloed aan geld naar een piepkleine markt. Het gevolg daarvan is… Klik hier om verder te lezen