Dit wordt de allergrootste! (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. De aandelen die we deze maand ontdekten, hebben alle drie unieke eigenschappen waar wij RAZEND enthousiast over zijn.

We ontdekten onder meer een aandeel van een bedrijf met een uniek zilverproject. Een oude zilvermijn die ruim 100 jaar geleden maar liefst 14 miljoen ounces zilver per jaar produceerde.

Met een gemiddelde dichtheid van ruim 1400 gram per ton aarde. Ofwel vier keer zo hoog als de op dit moment meest winstgevende zilvermijnen.

Zou deze mijn nu in productie zijn, dan zou dit één van de grootste, maar vooral goedkoopst producerende zilvermijnen ter wereld zijn.

De mijn leed echter verlies nadat begin jaren 20 de zilverprijs in één klap met 50% daalde, waarna productie werd gestaakt. En vele miljoenen ounces zilver in de grond bleven.

Het aandeel dat wij ontdekten is van het bedrijf dat dit gebied heeft aangekocht en er nu met ongelofelijk veel succes aan het boren is.

Ze ontdekten al zilver met dichtheden tot ruim 4600 gram per ton aarde. Dat is bijna 12 keer zo hoog als de op dit moment beste zilvermijnen!

En ontdekte deze maand een geheel nieuwe zilverader met dichtheden tot ruim 3300 gram per ton aarde.

Als gevolg van de nog bestaande infrastructuur profiteert dit bedrijf van vele miljoenen ounces aan gemakkelijk te vinden zilver.

Daarnaast ontdekt het nieuwe zilveraders omdat het met de huidige technische middelen veel dieper én veel gerichter kan boren dan 100 jaar geleden.

Dit wordt de allergrootste én meest winstgevende zilvermijn ter wereld. Koerspotentieel loopt in de duizenden procenten!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen