Een interessante methode om te investeren in de opkomende markten (Lodewijk Hof)

Emerging markten, de gebieden waar de industriële revolutie gaand is en de grote groei plaatsvind, is een populair iets. Nou zijn er grote voordelen aan de investeringen in de opkomende markten. Eerste levensbehoeften worden daar nog ontwikkeld.

Er is ook een mooi voordeel. Er zitten geregeld stevige kortingen op de investeringen aldaar. Dit omdat ze minder gevolgd worden door analisten. Maar ook omdat de risico’s er soms hoger zijn. Investeren in opkomende markten is daarom niet iets voor mensen met zwakke magen. Nou is dat het geval voor iedereen die investeert. Het kan terug naar 0.

Het is geen geheim dat er grote problemen in de opkomende markten zijn. Politiek, rechtspraak om maar wat te noemen. Daarom zou ik niet zomaar blind wat kopen. Ik ga voor gedegen onderzoek. Diepgaande analyses of hele simpele, maar effectieve, checks en balances. Een notering in een westers land is een mooie indicator. Zo staat er in Emerging Markets Energy Profits | Hof Profit dit rapport een verwijzing naar een Uranium mijn. In een politiek problematisch land. Maar wel genoteerd op een westerse beurs. De koers heeft recent ook een erg mooie ontwikkeling laten zien. Maar meer zit er nog in het vat.

Uranium is zo interessant om andere redenen. Zo is er een fysiek tekort. Een nieuwe mijn ontwikkeling is erg kapitaal intensief. Er zitten grote juridische en politieke risico’s aan. Een nieuwe regering. Maar een, corrupte, rechter kan ook voor problemen veroorzaken.

Maar die kans is in de opkomende markten niet zo groot. In de meeste landen zijn organisaties als Greenpeace  verboden. Hetgeen een slecht iets is. Maar het is een feit dat we qua energie voorziening niet zonder kernenergie kunnen als we een co2 uitstoot arme energievoorziening willen die ook betrouwbaar is. Duitsland is een voorloper op het gebied van duurzame energie. Maar die streven 70% van de energieproductie na. Waar komt de andere 30% vandaan.

De vraag is alleen of u hier geld aan wilt verdienen. Als u dat wilt hoeft u alleen maar Emerging Markets Energy Profits | Hof Profit hier te klikken en coupon Tom bij check out te gebruiken. Zo krijgt u ook nog eens een 30% korting. Met 5 mooie energie investeringen in de opkomende markten. Wat wilt u nog meer?