Profiteer van deze extreme situatie! (Jack Hoogland)

Bij het gros van de beleggers is het nog steeds niet doorgedrongen dat veel goudproducenten aan de huidige goudprijs superwinstgevend zijn.  

Dat die bedrijven niet eens een stijgende goudprijs nodig hebben om forse jaarlijkse winstgroei te realiseren.   Hierdoor is afgelopen jaar een extreme situatie ontstaan, waar je als belegger absoluut van moet profiteren.  

Eén aandeel uit ons “Goudaandelen Groei Rapport” noteert nog geen 6 keer de voor komend jaar verwachte winst.   Dat terwijl analisten maar liefst 40% winstgroei verwachten. Dat is extréém goedkoop!  

Dit bedrijf produceert nu goud aan een all-inn kostprijs van $1290 per ounce. Mede door schaalvergroting zal dat de komende jaren dalen naar $800 per ounce. Dat is $490 méér winst per geproduceerde ounce goud! Doe je daar de verwachte 30% productiestijging bij, dan kom je uit op een maar liefst 250% hogere jaarwinst. Bij een gelijkblijvende goudprijs.  

Stijgt de goudprijs met slechts 10% per jaar, dan kijkt dit bedrijf over een paar jaar al tegen een ruim 600% hogere jaarwinst aan.  

Wij verwachten dat goud de komende jaren fors sneller zal stijgen dan de afgelopen 2,5 jaar.   Maar als goud de komende jaren precies dezelfde stijgingen en dezelfde correcties doormaakt als sinds de start van de huidige bull markt in augustus 2018, dan heeft dit aandeel ruim 2500% koerspotentieel.  

Profiteer van deze extreme situatie! Bestel hier het unieke “Goudaandelen Groei Rapport”