Iedereen moet mee in de gekte! (Jack Hoogland)

goud

Er komen via Twitter en andere kanalen nu zóveel verschillende berichten op mij af die mij KOOP GOUD! willen doen schreeuwen, dat ik af en toe niet meer weet waar te beginnen. Vrijdag vertelde ik u over de enorme hoeveelheid uitstaande obligaties met negatieve rente. $13.000 miljard en stijgend.

Dat is één belangrijke reden waarom steeds meer beleggers ervoor kiezen om goud en zilver te kopen. Een andere belangrijke reden zien we in onderstaande tweet. De valuta-oorlog is weer aan het opflakkeren. En dat begint bij de president van ’s werelds grootste economie. Zie onderstaande tweet.

Trump heeft al regelmatig laten weten dat de dollar wat hem betreft véél te duur is. En dat Amerikaanse bedrijven daardoor worden benadeeld. En er gaat geen week voorbij zonder dat hij zware kritiek levert op de Fed, die volgens hem de rente snel naar 0% moet verlagen.

Tegelijk geldt echter dat de ECB doodsbang is voor een stijgende euro, want dat kan de euro-economie definitief in een recessie drukken. Dat geldt echter niet alleen voor de ECB. Iedere centrale bank is daar doodsbang voor. Zie onderstaande tweet.

Centrale bankiers wereldwijd moeten mee in de gekte. Wie dat niet doet, ziet zijn munt fors stijgen, export inklappen en economie in een diepe recessie glijden. En dus staan centrale banken wereldwijd op het punt om de meest extreme maatregelen sinds 2008/09 te nemen.

Waardoor beleggers én spaarders wereldwijd….
Klik hier om verder te lezen.