Leven als een miljonair (Tom Lassing)

Er zijn twee serieuze manieren om miljonair te worden… Het winnen of door vererving krijgen, of er voor werken.
De meest waarschijnlijke manier is er voor werken.

Het gekke is dat veel meer mensen dan nu miljonair zijn al miljonair hadden kunnen zijn… Al dan niet bewust koos men er voor een andere weg te belopen. Niets mis mee. Tenminste als je dan ook wel bewust hebt gekozen voor die andere weg. Het is wat zuur als je doel “miljonair worden’ is, terwijl je acties dat steeds weer torpederen.

Wat houdt dat in, leven als een miljonair?

Het houdt in dat je heel bewust moet kijken naar hoe je geld vervolgens weer geld maakt. Daar moet je heel bewust mee bezig zijn en keer op keer moet je kijken naar je vermogen en bezien of je niet nóg meer rendement kan maken, niet nóg meer geld beschikbaar kan krijgen om in te zetten. Geld dus bewust niet uitgeven, maar beleggen.
Als je dat niet structureel doet en blijft doen, dan wordt de kans heel klein dat je miljonair gaat worden.
Als je geld namelijk WEL ook weer geld gaat opleveren, dan heb je in feite jezelf verdubbeld. Niet alleen jij werkt nu voor je inkomen en vermogen, maar je vermogen doet dat ook! Dát is de manier om miljonair te worden.
Miljonair worden is dus financieel gezien heel bewust leven.

Nu is de misvatting dat je al miljonair moet zijn om als miljonair te gaan leven. Dat is een misvatting, omdat het niet gaat om de status van het miljonair schap. Die status is slechts een gevolg van je levenskeuze. Leven als een miljonair is een manier van leven. Het maakt niet uit hoe rijk je dan al bent. Als jouw keuze is om te leven als miljonair, dan is die mijlpaal van miljonair worden slechts een kwestie van tijd. Het punt is dat slechts weinig mensen daadwerkelijk willen leven als een miljonair…
Ze willen namelijk uiteindelijk slechts geld uitgeven als een miljonair… Dát is het punt en het probleem.
Als je dat doet VOOR je miljonair bent, dan wordt je vrijwel zeker geen miljonair.

Kijk naar “Maak jezelf vrij!