Neo Finance werving (Tom Lassing)

neo finance

Zoals u weet, ben ik een enorme fan van crowdfunding platform Neo Finance. Ik denk dat het een fantastisch product is dat ze in de markt hebben gezet.
Ik ben dan ook een enthousiast affiliate (wederverkoper) geworden. Zo enthousiast dat ik wereldwijd hun best presterende affiliate ben geworden. Meer dan de helft van de nieuwe geldschieters op het platform komt via mijn links bij het bedrijf.
Hoe schatrijk word ik daar dan van?
Daar kan ik kort over zijn… Niet.
Ik verdiende afgelopen maand, geheel in lijn met de maanden daarvoor, 271,44 euro.
Voor de uren die ik er in steek en de moeite die ik er voor doe, is dat écht belachelijk.
Het is dan ook totaal geen winstgevende activiteit.
Waanzin om dat dan ook beroepsmatig op te pakken.
Maar dan komt de idealist in mij naar boven. Ik wil dat mijn lezers de beste producten voorgeschoteld krijgen.
Neo Finance is zo’n topproduct.
Dat is voor mij belangrijker dan de vergoeding die ik voor mijn inspanningen krijg. Neo Finance doet zichzelf tekort door zo’n magere vergoeding te verstrekken, want ze zouden veel meer affiliates kunnen hebben met een 4x hogere vergoeding die nog altijd mager zou zijn. Ze doen dat niet, omdat ze nu al zo hard groeien dat ze het zelf amper bij kunnen houden. Je moet immers aan de andere kant ook meer mensen vinden die geld willen lenen. Daar stokt het een beetje.
Het risico dat ze nu lopen is dat ze hun beste affiliate misschien ooit gaan verliezen als er een concurrent komt met nét zo’n mooi product en daarbij wél een serieuze vergoeding.
Maar punt is… die concurrent is er nog niet.
Kijk hier verder op de site van Neo Finance en hier op mijn site OVER Neo Finance.