Nieuwe mijlpaal voor Neo Finance (Mark Leenards)

Dit jaar doorbrak het beursgenoteerde peer-to-peer leenplatform NEO Finance de magische grens van 100 miljoen euro aan verstrekte leningen.
Met de introductie van nieuwe leningcategorieën (A+ en C-) en bedrijfsleningen via het platform van Finomark hopen wij deze snelle groei in de komende jaren voort te zetten. Graag informeren we u in deze nieuwsbrief over de mogelijkheden voor Nederlandse en Belgische klanten om nader kennis te maken met NEO Finance en presenteren we een interessante investeringsmogelijkheid met een vaste rente inclusief onderpand.

WEBINAR
Graag nodigen we u uit voor het gratis Nederlandstalige webinar op 8 september a.s. om 20:30 uur i.s.m. Beursbox. Tijdens dit webinar vertellen we u meer over de laatste ontwikkelingen rondom de platformen NEO Finance en Finomark, alsmede de belangrijke verschillen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen.
REGISTREREN VOOR DE WEBINAR

Klik hier voor een opname van het recente Finomark

7,5% VASTE RENTE
Heeft u interesse in het verstrekken van een lening tegen een vaste rente tot 7,5% per jaar, met volledige garanties van NEO Finance en onderpand (bedrijfsleningen) van maar liefst 125% van de investering? Neem dan contact op met Mark Leenards via mark@neofinance.com voor meer informatie.