Wakker geschud! (Jack Hoogland)

Sinds eergisteren knalden de koersen van uraniumaandelen met gemiddeld maar liefst 9% omhoog. Naast de inmiddels gebruikelijke stroom aan positieve ontwikkelingen, sloeg vooral onderstaand bericht in als een bom.

China gaat de komende 15 jaar maar liefst 150 nieuwe kernreactors bouwen.  

Dat zijn méér kerncentrales dan de hele wereld in de afgelopen 35 jaar heeft gebouwd! Dit is het soort bericht dat héél veel grote beleggingsfondsen wakker schudt. Want alleen dít is al genoeg reden om te verwachten dat deze bull markt groter zal worden dan die van 2001-2007.   De komende tijd zal daarom een enorme stroom aan geld van beleggingsfondsen richting uranium en uraniumaandelen vloeien!  

Tegelijk weten we dat ook de VS, Frankrijk, Groot-Brittannië, Japan, India, Rusland en nog een reeks andere landen fors in kernenergie (gaan) investeren. De wereld gaat de komende decennia héél veel meer uranium nodig hebben dan uraniummijnen kunnen produceren. Met als gevolg dat de prijs van uranium door het dak zal gaan. Deze bull markt gaat daarom véél heviger zijn dan… Klik hier om verder te lezen

One thought on “Wakker geschud! (Jack Hoogland)


Comments are closed.