Welkom bij De DividendClub (Paul van den Heuvel)

Een aantal lezers van BeursBox zullen vast al kennis gemaakt hebben met De DividendClub, het nieuwe initiatief dat de verzamelnaam is geworden van The Dividend Factory, PensioenDividend, GroeiDividend en DividendRadar. Wie het complete dividendlandschap wilde overzien, moest voorheen vier abonnementen afsluiten. Nu zijn alle portefeuilles ondergebracht in één abonnement die zijn te vinden op de website van De DividendClub. Dat is niet alleen handig, je bent ook stukken voordeliger uit. Eveline Vrisekoop en ondergetekende zijn afgelopen juli van start gegaan.

Het dividendbeleggen wordt steeds populairder.

Paul lanceerde in 2008 The Dividend Factory. De hoog dividend portefeuille bleek zo sterk (en succesvol) dat we nog steeds aandelen uit die tijd in de portefeuille hebben. Eén daarvan keerde tot nu toe al 245 keer onafgebroken elke maand dividend uit. Wie nu koopt, krijgt 10% dividendrendement.

De GroeiDividend methode van Eveline Vrisekoop baseert zich op een speciaal ontwikkeld algoritme wat beleggers een dubbel rendement oplevert van dividend en vermogensopbouw. Voor een stabiel dividendinkomen hebben we een aparte portefeuille ingericht. Wat De DividendClub inhoudt en hoe we te werk gaan, kun je lezen in onze manual. Je bent van harte welkom bij De DividendClub!
Vraag hier de gratis manual aan.