792 procent hogere winst! (Jack Hoogland)

goudaandeel

Iedere belegger heeft zijn eigen voorkeuren. Kiest zelf waarin hij belegt. Vooral in crisistijd is het echter belangrijk om u af te vragen in welk type aandelen u het liefst belegt. Want in de meeste bedrijfstakken is het nu kommer en kwel.

U kunt kiezen voor een ‘sexy’ aandeel als Uber, dat vorig jaar maar liefst $8 miljard verlies leed. Of een aandeel als KLM, dat door de Nederlandse belastingbetaler overeind moet worden gehouden.

Of misschien een aandeel als Google, dat grotendeels afhankelijk is van advertentie-inkomsten en wiens winst dit jaar fors daalt.

Ik mijd dat soort aandelen. Ik beleg mijn geld vooral nu véél liever in een bedrijfstak waar het ook in crisistijd ongelofelijk goed mee gaat. Daarom leg ik zoveel nadruk op goudaandelen.

Donderdag stuurden we een nieuwe extra goudtip naar onze TopAandelen-abonnees. Een aandeel van een goudproducent wiens operationele winst afgelopen kwartaal maar liefst 792% hoger was dan vorig jaar.

Zó hard kunnen winsten stijgen als een fors stijgende goudprijs samengaat met een fors stijgende goudproductie. Goudproducenten beleven gouden tijden!

Goud zal de komende jaren naar ongekende hoogten stijgen. En de winsten van goudproducenten zullen veel sneller stijgen dan de goudprijs.

Daarnaast liet ik u vorige week zien dat….
Klik hier om verder te lezen